Cum recunosti un barbat de calitate sau un barbat care te vrea cu adevarat

Aceasta postare poate fi dedicata atat femeilor, cat si barbatilor, dar acestia ar trebui sa citeasca titlul ca fiind „Cum sa fii un barbat de calitate”.

  1. Barbatul aduce flori femeii fara sa fie vreo sarbatoare. Nu asteapta 1 martie, 8 martie sau ziua ei de nastere pentru a-i oferi flori.
  2. Cand merge sa ii cunoasca parintii femeii, acesta aduce flori femeii si o sticla de vin sau un platou de prajituri barbatului, daca acela nu consuma alcool. Daca nu consuma dulciuri ca e diabetic, poate aduce ceva fara zahar, se gasesc acum de toate pentru toti pe piata.

3. Daca femeia e suparata pe el din ce stie ce motiv pe care el nu il intelege si nu e de acord, el trebuie oricum sa isi ceara iertare, pentru ca sigur a facut sau NU a facut ce trebuia. In plus, un om care e capabil sa spuna „imi cer scuze, iarta-ma!” da dovada de maturitate si sanatate mentala. Credeti-ma, ca e red flag daca un om nu e capabil sa isi ceara iertare. Am intalnit cazuri.

4. Barbatul de obicei ii achita masa in oras daca are intentii serioase cu ea. Daca nu investeste, nu pretuieste si nu vede un viitor langa ea. Acum nu toti care achita, sunt seriosi oricum. Unii achita ca sa para ca au intentii serioase. DAR, semnele trebuie corelate intre ele. Strangeti dovezi, fiti atente la comportament.

5. Barbatul respecta si face ceea ce spune ca face. Unii spun ce vor femeile sa auda, dar nu fac acele lucruri. Faptele conteaza, nu vorbele.

6. Barbatul face planuri cu femeia, pt vacante, sarbatori si weekend. Si le si pune in aplicare. Fapte, nu doar vorbe. Nu face planuri? Nu te vede in viitorul lui, stie ca esti ceva pasager.

7. Barbatul se comporta ca un cavaler, o respecta si pe ea si pe cei din jur. Un om care vorbeste urat cu oamenii va vorbi urat si cu tine.

8. Barbatul se comporta frumos cu mama lui. Daca nu o respecta pe aceea, nu te va respecta nici pe tine.

9. Barbatul vrea sa va vedeti de mai multe ori pe saptamana, isi face timp pt tine.

10. E atent la nevoile tale si vrea sa te faca fericita. Poate ca acest punct este cel mai important?

11. Te protejeaza in orice situatie. Este alaturi de tine la nevoie. Are grija de tine.

12. Daca greseste cu ceva, pt a-l ierta vine cu flori sau face un gest romantic. Bine, daca e vorba de infidelitate, parerea mea ca florile sau orice altceva e inutil. Dar pt ca vorbim de barbati de calitate aici, clar nu va fi capabil de infidelitate.

13. Este fidel. Fidelitatea e dovada de respect in primul rand. E devotat. Nu descriu un caine aici, ci un barbat. Si barbatii pot fi devotati. 🙂

14. Un barbat care te vrea cu adevarat nu va pleca, nu va renunta, ci va lupta pentru tine si pentru relatia cu tine. Daca tu il dai afara pe usa, el intra pe fereastra. Oops, tocmai mi-am amintit ca mie mi-a intrat la propriu pe fereastra unul. Un barbat care te vrea cu adevarat, te asteapta in fata scarii cu flori in mana sa isi ceara iertare. Te asteapta poate la munca. Ideea e ca te vaneaza, nu lasa prada sa scape 🙂

15. Barbatul te prezinta familiei sale si prietenilor.

16. E interesat de tine, adreseaza intrebari ca sa afle ce te face fericita si cum esti, ce iti place sa faci etc.

17. Iti face cadouri, nu doar flori, fara sa fie vreo ocazie speciala.

18. Nu se grabeste sa ajunga cu tine in pat.

19. Daca are un defect si poate fi schimbat pentru a fi pe placul tau, el e dispus sa se schimbe de dragul tau. Atentie, nu incurajez sa incercati sau sa sperati ca oamenii sa se schimbe! Omul trebuie sa isi doreasca el insusi sa se schimbe, fara ca voi sa incercati asta. Nimeni nu poate schimba un om. Un om se schimba doar daca isi doreste.

Tu ai mai adauga ceva?

Lasă un comentariu